Jäsentarrat / Membership stickers

Jäsenet jotka kaipaavat tämän vuoden vuositarroja (saadakseen alennukset Fantasiapelit-liikkeestä) voivat kysellä niistä rahastonhoitajalta, jonka voi tavoittaa sähköpostitse (myynti [at] cryo.fi) tai Discord-servulta. Tarran voi saada postitse, tai tarvittaessa myös käteen.

Jos haluat tarran postitse, niin nyt on myös hyvä mahdollisuus tarkistaa CRYOn verkkosivuilta muita myyntituotteitamme, jolloin tarran voi saada kätevästi samassa paketissa. Tarjolla on mm. kasvomaskeja, fetsejä, haalarimerkkejä ja kaikenlaista muuta!
Linkki: http://www.cryo.fi/wordpress/myyntituotteet/Members who wish for their yearly stickers (to get your discount at Fantasiapelit) can ask for them from the treasurer, by email (myynti [at] cryo.fi) or on the Discord server. You can receive the sticker by mail, or in person.

If you want the sticker by mail, now would also be a good moment to check what else we have on sale on CRYO’s webside, so you can handily get the sticker in the same package. We offer, among other things, face masks, fezes, badges for overalls and so on!

Link: http://www.cryo.fi/wordpress/myyntituotteet/