Toiminta

CRYOn tehtävänä on edistää pöytäpelikulttuuria Oulussa ja lähialueilla. Järjestämme säännöllisesti peli-iltoja, isompia pelitapahtumia, osallistumme opiskelijatapahtumiin ja erilaisiin yhteistyöiltoihin. Vaikka olemme akateeminen harrastejärjestö, toimimme aktiivisesti myös yliopiston ulkopuolella.

Pelaamisharrastuksen lisäksi jäsenemme saavat nauttia järjestöstä apuna esimerkiksi pelisuunnitteluprojekteissa, kyytien järjestämisissä tapahtumiin toisilla paikkakunnilla, ja muusta yhteisöllisestä toiminnasta. Mukaanlukien pikkujoulut, kesäjuhlat ja säiden salliessa ulkoilmagrillaukset.

Olemme erittäin kiinnostuneita esittelemään toimintaamme ja rooli -ja lautapelikulttuuria kaikenlaisissa tilaisuuksissa. Järjestämme mielellämme peli-iltoja myös muiden yhdistysten, yritysten ja yhteisöjen kanssa. Mikäli mietit haluaisiko CRYO tehdä jotakin Sinun kanssasi, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Jos sinua kiinnostaa jutella tai seurata toimintaamme, niin se se onnistuu sähköpostilistalla, Facebookissa tai Discordissa.

Säännölliset tapahtumat:

Viikoittaiset peli-illat tiistaisin klo. 16:00 eteenpäin Oulun yliopiston Cafe Hubissa.

Toisinaan pidettävät pubi-illat, joissa voi keskustella peli -ja muista kokemuksistaan lasillisen äärellä kaltaisessaan seurassa.

Neljännesvuosittaiset Maracon-viikonlopputapahtumat pohjois-Oulun nuorisotaloissa (Kaijonharju ja Puolivälinkangas).

Kahdesti vuodessa järjestettävät pelirekrytilaisuudet, joissa ihmiset ja pelit löytävät toisensa.

Syksyiset Fantasiapelit-excursiot, joissa pääsemme tekemään pelihankintoja paikallisen pelikauppamme supertarjouksin.

Kerran vuodessa järjestettävä bussikyyti Ropeconiin kilpailukykyisin hinnoin ja Suomen parhain seuroin.