Myyntituotteet

CRYO ry rahoittaa toimintaansa myymällä erilaisia oheistuotteita. Tällä sivulla on lista myynnissä olevista oheistuotteista. Tuotteita on saatavilla niin kauan kuin varastot riittävät.

Kuinka ostaa

CRYOn tuotteita voi ostaa postitse laittamalla viestiä osoitteeseen myynti [ät] cryo.fi tai ottamalla yhteyttä CRYOn Discord kanavan kautta rahastonhoitajaan esimerkiksi yksityisviestitse. Ostaja maksaa postikulut. Tuotteita myydään myös CRYOn tapahtumissa tai muuten kasvotusten. Ota etukäteen yhteyttä rahastonhoitajaan varmistaaksesi että ostettavat tuotteet tulevat tapahtumaan mukaan, tai jos haluat ostaa tuotteita kasvotusten.

CRYO kasvomaski 8€

Musta uudelleenkäytettävä kangasmaski lohikäärmelogolla. Ei se suojaa ihan kaikelta, mutta on ainakin siisti.

CRYO fetsi: 5€

CRYOn virallisen epävirallinen päähine. Kuuluu jokaisen itseään kunnioittavan tavallisen fetsipäisen kansalaisen arkipukeutumiseen.

CRYO historiikki 2001-2011: 5€

Historiikki on A5 kokoinen pienjulkaisu joka kertoo CRYO ry:n ensimmäisestä kymmenestä vuodesta. Sisältää mm. eri vuosien puheenjohtajien kirjoituksia ja Maraconin historian.

CRYOzine (2016 & 2017: jäsenet ilmainen, ei-jäsenet: 5€ 2019 Jäsenet: 3€, ei-jäsenet 5€)

CRYOzine on A5 kokoinen pehmytkantinen pienjulkaisu joka koostuu CRYOlaisten artikkeleista ja taiteesta. CRYOzineä julkaistiin varsin ahkerasti CRYOn alkutaipaleella, mutta jäi sitten unholaan. CRYOzine herätettiin uudestaan eloon vuonna 2016. Uudet CRYOzinet ovat jäsenistölle ilmaisia, poislukien 2019 versio joka paisui tavallista paksummaksi teokseksi. Kaikki CRYOzinet ovat myös luettavissa netissä, mutta lukukokemus on huomattavasti parempi fyysisessä formaatissa.

Haalarimerkit

Erilaisia CRYOn teetättämiä hupaisia haalarimerkkejä somistamaan opiskelijoiden haalareita ja muita vaatekappaleita. Merkit ja niiden hinnat:

4€: Pingu the Thingu, Varokaa Heikkoja Jäitä, Elder Sign (aito, hohtaa pimeässä), Cryostalia (AKA CRYO lohikäärme)

3€: CRYO tekstilogo, Mordor

Nopat 1€/kpl

Muovisia tusinanoppia kaikissa eri väreissä. D4, D6 D8 D10, D12, D20 ja D100 (2xD10). CRYOständin noppapeli on monelle tuttu, mutta harva tietää että siinäkin pelissä voi voittaa rahalla! CRYO silti suosittelee jäsenistöä ostamaan noppansa lähimmästä peliliikkeestä, esimerkiksi Oulun Fantasiapeleistä.